Tänk dig en plats

fylld av lugn och harmoni

Boka boende

 

Konferens

Hotell är det perfekta stället för små och medelstora konferenser och möten med ett naturskönt läge, välanpassade lokaler, personlig service, ett ypperligt kök och möjligheten till total avskildhet från yttervärlden om så önskas.

Våra tre konferensrum kan lätt anpassas för 2-50 personer och har båda modern teknisk utrustning inklusive datoranslutningar för skärm/TV, luftkonditionering, OH, white-board, och blädderblock. Stora salen har dessutom hörselslinga, ljudanläggning och till och med en gammaldags svart tavla.

Till varje konferens ingår som standard färsk frukt, lättdryck och vatten samt godis av olika slag men det som skiljer oss från andra är att vi med vår flexibilitet kan erbjuda i stort sett vilket upplägg ni önskar. Med ett drivet kök med erfaren kökschef, stor bardel, separat matsal, bastu, veranda, egen brygga i sjön, en äventyrsgolfbana, stora utomhusytor och flexibla lokaler inomhus ”bygger” vi helt enkelt upp ett paket som passar kunden.

Bland aktiviteter kan nämnas:

Skyttesimulator (laser) med enkla eller avancerade program för lerduvor, änder, vildsvin, hjort m.m.
Matlagning under ledning av vår erfarna kökschef.
Vin-och eller chokladprovning. Whiskyprovning.


Att vi som välkomnar er i dörren även är desamma som äger hotellet gör att vi inspireras till att alltid ställa upp för våra kunder och att beslut om förändringar i schema eller upplägg tas ”på stående fot” vilket uppskattas av våra gäster.

Vi har nämnt det här ovan men vi vill gärna ge lite ytterligare exempel på hur vårt kök kan fungera som det där lilla extra som ger guldkant till ert möte. Doften av vårt eget hembakade bröd vid frukosten, smaken av säsongsanpassade råvaror som gärna hämtas lokalt; tänk kantareller och älgfilé från de omkringliggande skogarna, abborre och gös direkt från sjön, lokala jordgubbar, löjrom från Vänern, ja vi tror att du förstår vad vi menar. Maten är viktig och vi tar den på största allvar!

Slutligen vill vi bara peka på möjligheten att hyra hela anläggningen utan att det behöver spräcka budgeten. Många möten vill man bedriva med viss eller total avskildhet från omvärlden av olika anledningar. Vill ni ha ett möte eller en konferens där ni kan vara säkra på att de enda ni möter i korridoren är anställda på hotellet, kontakta oss så berättar vi mer.
Vid bokningar tillämpas Visitas bokningsvillkor för konferenser.

 Skriv ut  E-post

Välkommen till Lungsundet

Demo

Hitta hit

Google map

info@lungsundet.com

Telefon: 0550-702 77
 
Demo

Hotell

Om du älskar god mat i en trevlig omgivning är valet enkelt.
Demo

Mat

Låt dig väl avnjutas av den mångfald som trakten erbjuder.
Demo

Fira hos oss

Fira din högtidsdag hos oss på Lungsundet.
Demo

Konferens

Lungsunds hotell är den perfekte platsen för möten.
Demo

Camping

Välkommen till Lungsundets 4-stjärniga camping.
Demo

Catering

Det självklara valet när det gäller catering.

Copyright 2013 by Lungsundets Hotell & Restaurang - All rights reserved
Producerad av Enfini solutions

Demo