Tänk dig en plats

fylld av lugn och harmoni

Boka boende

 

Bröllop

Bröllop ska vara romantiska och stressfria.

 

Ett bröllop på Lungsunds Hotell, vackert beläget med utsikt över sjön Storlungen med Lungsunds 1600-talskyrka på andra sidan vägen, har alla förutsättningar att bli ett lyckat arrangemang där brudparet kan njuta av dagen utan att behöva oroa sig över detaljerna.

Skönhet, romantik, god mat, barn och vuxna i alla åldrar som trivs, bekväma rum, listan är lång på vad som gör dagen lyckad. Vi prickar av alla detaljerna och ser till att när dagen väl är där så ligger fokus på brudparet, festen och glädjen.

Naturligtvis måste man inte gifta sig i Lundsunds Kyrka för att vi ska hålla i arrangemanget, det finns ju även vackra kyrkor i omgivningarna som Bjurtjärns kyrka, Lunedets sommarkyrka, Filipstads kyrka osv, men för er som vill ha allt på ett ställe så är det ju ypperligt med en kyrka som ligger på gångavstånd (det är inte mer än ca 150 m från kyrkoport till hotelldörr).

Maten ser många som viktig. Vår kock Tomas Hietala hämtar ofta inspirationen från den närliggande naturen med t ex bär, vilt och lokalt fångad fisk på menyn men han tar också gärna fram den stora grillen och dukar upp grillbuffé på verandan eller så bestämmer ni er kanske för en medelhavsdoftande italienskt bord med sallader, grönsaker, parmesan, örter, olivolja och kött av högsta kvalitet. Det är ni som bestämmer. Vi skickar gärna några menyförslag att börja diskussionen med.

En annan viktig del är att barnen är nöjda och glada. Vi vuxna kan ju stå och dricka bubbel och prata i timmar men det är inte säkert att de yngre är lika sugna på det. Då är det tur att det finns aktiviteter och lokaler både inne och ute. Utanför finns lekplats, badstrand, äventyrsgolf och stora gräsytor för lek och spel. Inomhus har vi Akrobaten, vårt jättestora konferensrum, som en gång i tiden varit gymnastiksal där vi sparat ribbstolarna på väggarna och en del av utrustningen. Här kan man hoppa och klättra och slå volter och när kraften börjar sina så finns det en jätteduk för TV och filmvisning. Det finns även en liten scen för eventuella uppträdanden, arrangerade eller spontana.

 Skriv ut  E-post

Välkommen till Lungsundet

Demo

Hitta hit

Google map

info@lungsundet.com

Telefon: 0550-702 77
 
Demo

Hotell

Om du älskar god mat i en trevlig omgivning är valet enkelt.
Demo

Mat

Låt dig väl avnjutas av den mångfald som trakten erbjuder.
Demo

Fira hos oss

Fira din högtidsdag hos oss på Lungsundet.
Demo

Konferens

Lungsunds hotell är den perfekte platsen för möten.
Demo

Camping

Välkommen till Lungsundets 4-stjärniga camping.
Demo

Catering

Det självklara valet när det gäller catering.

Copyright 2013 by Lungsundets Hotell & Restaurang - All rights reserved
Producerad av Enfini solutions

Demo